taatsdeur-scharnierdeur

Maak kennis met de gave en moderne taatsdeuren

Ben je toe aan een aantal nieuwe deuren aan de binnenkant van je woning? Dan kun je ervoor kiezen om taatsdeuren te laten installeren. Dit soort deuren zijn helemaal trendy en zien er elegant, modern en stijlvol uit. Je kunt de taatsdeur bijvoorbeeld van de gang naar je woonkamer, of de woonkamer naar de keuken plaatsen. Wil je weten wat er bij deze deurentrend komt kijken? Op deze pagina kom je erachter wat een taatsdeur is en waarom jij deze deur het liefst zo snel mogelijk in je woning laat monteren. Verder zijn de voordelen van dit soort deuren voor je op een rijtje gezet.

Wat is een taatsdeur precies en waarom wil jij deze in huis halen?

De taatsdeur is een glazen deur, met metalen frame die helemaal van je plafond tot de vloer loopt. Deze deuren zien er prachtig en ultramodern uit. Je kunt deze deur in elke willekeurige deurpost in huis laten plaatsen. Het is maar net waar je dit soort deuren in huis het mooiste vindt staan. Als je voor een taatsdeur kiest, kies je voor een sterke deur, die zeker tegen een stootje kan en dus ook geschikt is voor huizen waar kleine kids in rondrennen. Doordat de deuren van duurzame materialen zijn gemaakt, kun je er jarenlang van blijven genieten.

Deze voordelen zitten eraan het monteren van een taatsdeur in huis

Doordat de taatsdeur met een taatsscharnier aan je plafond en in de vloer wordt gemonteerd, kun je voor een geweldige deur van plafond tot de grond kiezen. Dit ziet er heel gaaf uit en maakt de plek waar je de deur plaatst meteen veel ruimtelijker. Een ander voordeel van de taatsdeur in huis is dat je deze deuren zowel naar binnen als naar buiten toe kunt openen. Heb jij je handen een keer vol? Dan kun je de deur gewoon met je schouder of heup openmaken. Deze deuren zijn dus ook nog eens heel gebruiksvriendelijk. Verder zijn de taatsscharnieren helemaal niet opzichtig, waardoor het net lijkt of de deur in je woning zweeft.

Wist je dat dit soort deuren ook nog eens hydraulisch sluiten? Dit houdt in dat de deur langzaam dichtvalt, waardoor je nooit een klap zal horen. Dat de deur van glas is gemaakt is ook fijn, aangezien je mooi door verschillende ruimten heen kunt kijken. Hierdoor krijg je een betere verbinding tussen losse ruimten in huis.